Noniin, tämähän on sitten vaikka kuinka mones legacyni, mutta vasta toinen nettiin kirjoittamani. Pelaan siis legacy -nimistä haastetta, johon löytyvät ohjeet täältä. 
Osat tulevat olemaan varsin lyhyitä, mutta toivotaan, että päivitystahti on nopea. Linkitän muita simstarinoita ja legacyitä, voit osaa kommentoidessasi pyytää linkitystä, mutta vaadin vastalinkityksen.

985744.jpg
Tässä teille ylpeänä esiintyy kuvankaunis tämän lc:n aloittajatar Melinda Trast! Hän on perhetavoitteinen ja on mieltynyt mustiin sekä lihaksikkaisiin miehiin, muttei voi sietää servoja. Luonteella ei mielestäni ole kovinkaan paljoa väliä, joten en kerro sitä en nyt, enkä tulevaisuudessa. Elämäntavoite on päästä opetusministeriksi.

985746.jpg
Valitan, vaikka ulkonäöltään Melinda saattaa näyttää rikkaalta, näin ei ole. Vain tälläisen tönön hän sai rakennettua, sisäpuolella on sänky ihanine kukkapeittoineen, sekä vaaleanpunainen vessanpönttö seuranaan suihku.

985748.jpg
Heti kun postimies (nainen) saapui näkyviin, Melinda kirmasi hakemaan tältä lehden. Melinda ei löytänyt yhtäkään vapaata työpaikkaa opetusuralta, joten hän sai tyytyä musiikkiuraan.

985759.jpg
Koska tervetuloa toivotelleet naapurit eivät olleet kovinkaan henkeäsalpaavan kauniita, päätti naikkosemme ottaa suunnakseen stadin. Yökerho arkusta löytyi tämä hauskan nimen omaava herra, Valentin Mustapää. :D

985760.jpg
Melinda tiesi miten miehet hurmataan. Takamus vain vatkaamaan.

985776.jpg
985778.jpg
985779.jpg
985780.jpg
985781.jpg
Valitettavasti Valentin oli ainoa mies koko baarissa! Naisia kyllä riitti, mutta miehet olivat kaikonneet jonnekin. Lisäksi naiset eivät olleet edes hyvännäköisiä, niin että niitä olisi voinut varastoida tulevia sukupolvia varten.

985786.jpg
Rouva kurjenkaulakin päätti saapua paikalle. Ehkä hän oli käynnistänyt naisten vallankumouksen, jonka ansiosta kaikki miehet olivat jääneet kotiin peiton alle. Tuosta virneestä päätellen eukko oli onnistunut aikeissaan.

985787.jpg
Hänen tarkoituksenaan oli kai nauttia rennosta illasta baarissa, mutta joka kerta kun eukko siemaisi litkuaan, poskilihakset kiristyivät huomattavasti.

985791.jpg
Melinda ei kauaa jaksanut seurailla Rva Kurjenkaulan juomisia, joten päätettiin testata magnetohytkytintä (tai mikä ikinä olikaan). Aluksi se sujui vallan hyvin, mutta...

985794.jpg
...jossain vaiheessa jokin meni pieleen. Melinda ehti aika kauankin heittelehtiä tässä sähkökehässä, kunnes putosi vauhdin hiljetessä alas. Onneksi kukaan mahdollinen mies-ehdokas ei ollut paikalla, mahikset olis menny siinä.

985802.jpg
Rouva Kurjenkaulan ilta ei todellakaan ollut nautittava tai rento. Tai ehkä hänellä on avioliitto-ongelmia.

985805.jpg
Kun baariin lopultakin ilmestyi vastakkaista sukupuolea edustavia henkilöitä, he tietenkin olivat oksettavan rumia. Ukot ilmeisesti itsekin ymmärsivät näyttävänsä karmealle, sillä he olivat peittäneet kasvonsa laseilla.

985813.jpg
Todettuaan, ettei yökerho Arkussa ollut komeita miehiä, eikä sinne niitä todennäköisesti tulekaan, Melinda siirtyi Rollon piilopaikkaan, jossa hän kohtasi rumien miesten keittiöarmeijan.

985831.jpg
Kahvilan ohi kulki varsin hyvännäköinen naikkonen, mutta tietenkään Melinda ei ehtinyt tervehtiä tätä. Huono säkä, ensikerralla toivottavasti parempi.

985844.jpg
Tekemisen puutteessa (vielä toistaiseksi neiti) Trast meni pilaamaan kuppilan istutukset kastelemalla niitä liikaa.

985849.jpg
Ilta oli jo pitkällä, ja Melinda alkoi tosiaan käydä kärsimättömäksi. Hän raivosi niin että sylki lensi suusta, "miksen minä löydä itselleni miestä!?"

985861.jpg
Väsyneenä hän palasi kotiin ja päätti ottaa kunnon torkut iki-ihanassa yöpuvussaan. Olen tuosta aika kade.

985868.jpg
Tankattuaa tarpeeksi Melinda lähti jälleen miestenhakuun.

985871.jpg
Nainen löysi tiensä Kertun kasvikulmalle, ja vaikka hän kuinka kauan odotti, ei yhtäkään hyvännäköistä miestä löytynyt.

985874.jpg
Illalla kotiin palattuaan Herra Haisuli Haisunäätä päätti vielä piristää Melindan iltaa suihkuttamalla lemuavat kaasut tämän päälle.

Olen pahoillani tästä varsin tylsästä ensimmäisestä osasta, mutta toivon silti että kommentoitte. :>
Eww, huomasin nyt, että kuvat menevät tuon... jonkun jutun jonka nimeä en saa päähäni, yli. Toivottavasti kestätte.